Hem Sitemap Sänd mail

GDPRGDPR är en dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation) som börjar gälla i hela EU 25 maj 2018. Den kommer ersätta nuvarande Personuppgiftslagen (PUL). Mycket är sig likt från Personuppgiftslagen, men skyddet för din personliga integritet förstärks och du får större kontroll över dina uppgifter.
Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter. Vi behandlar personuppgifter för de ansökningar stiftelsen erhåller gällande understöd, utbildning, forskning m m.

Styrelsen för Stiftelsen behöver ha tillgång till dessa uppgifter för att kunna bereda och behandla ansökningarna. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.


Vilka uppgifter sparar vi?

För de som blivit beviljade sparas namn eller organisation, adress och e-postadress, personnummer, utbildningar samt annan relevant information för ansökan, sökt och beviljat belopp samt bankuppgifter.

Dessa uppgifter delas med Stiftelsens styrelse för beredning och beslut och Stiftelsens bank, för att kunna verkställa utbetalning av beslutat understöd, bidrag, anslag etc.
Ej beviljade ansökningar makuleras.

Vi säljer aldrig vidare några uppgifter vi har om dig/er.


Hur kommer jag i kontakt med er och kan kontrollera vad ni har om mig?

Vid frågor angående behandlingen vänder ni er till den mejladress som finns på hemsidan under rubriken Kontakt.


Fullständig information angående vår Integritetspolicy hittar du här

Stig och Ragna Gorthon - IntegritetspolicyAnsökan fd anställda


Mer information och blankett hittar du

HÄR

 

Vetenskapens Dag 2024


Tilldelning av medel

Presentation av tilldelning av me­del ur stiftelserna Stig och Ragna Gorthons stiftelse och Thelma Zoégas Fond den 28 november kl 13.00.

HÄR

 

Anslag 2023


Information om samtliga stipen­diater

HÄR

 

Redovisning anslag


Redovisningar av anslag hittar du

HÄR

 

Kontakt

Stig och Ragna Gorthons stiftelse

Stortorget 16
252 23 Helsingborg

Tel 042-18 33 57